«Φωτιά» πήρε ο 1ος όμιλος της α’ κατηγορίας του Nations League, αφού οι Κροάτες έσπασαν το αήττητο της Δανίας με «διπλό» (1-0) μέσα στην Κοπεγχάγη, την ώρα που οι Γάλλοι έμεναν ξανά χωρίς νίκη και στο 1-1 με την Αυστρία του Ραλφ Ράνγκνικ.
Οι Κροάτες, λοιπόν, νίκησαν μέσα στην Κοπεγχάγη με 1-0. Στο 69΄ο Ο Μπρόζοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Κράμαριτς έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Πάσαλιτς εξ επαφής έγραψε το 1-0 για τους δευτεραθλητές κόσμου. Και αυτά τη στιγμή που οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έμεναν στο 1-1 στη Βιέννη με την Αυστρία σε ματς που διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Οι «τρικολόρ» βρέθηκαν να χάνουν στο 36′. Ο Μπενζεμά έκανε εύκολο λάθος στο κέντρο. Οι Αυστριακοί βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Αρναούτοβιτς έκανε εξαιρετική πάσα μέσα στην περιοχή των Γάλλων, ο Λάιμερ έκανε το γύρισμα και ο Βάινμαν έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς. Στο β’ μέρος οι Γάλλοι πίεσαν, έκαναν φάσεις και η λύτρωση ήρθε στο 82′ με τον Μπαπέ που είχε περάσει στο ματς αντί του Γριεζμάν στο 63′. Στο 82′ Μπενζεμά, Ενκουκού και Μπαπέ συνεργάστηκαν με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και το 1-1 να παραμένει.
Έτσι οι Δανοί παραμένουν στην 1η θέση και στο +2 από Αυστριακούς και Κροάτες με τους Γάλλους να είναι ουραγοί με δύο βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ