Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε το Σάββατο (20/05) το 13ο Κύπελλο Αγγλίας, με τον Έρικ τεν Χαχ να οδηγεί την ομάδα του στην έξοδο στο Europa League.

Αγγλικά δημοσιεύματα ωστόσο, αναφέρουν ότι ο Ολλανδός θα αποχωρήσει από τους κόκκινους διαβόλους, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε και ο ίδιο στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με δύο τρόπαια, πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν με θέλουν άλλο, τότε θα πάω οπουδήποτε αλλού να κερδίσω τρόπαια, γιατί αυτό έκανα σε όλη μου την καριέρα”, ενώ μιλώντας στο BBC είπε σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ θα τον απολύσει:

“Δεν ξέρω. Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου, να την εξελίσσω. Αυτό είναι το έργο μου. Όταν μπήκα, μπορώ να πω ότι επικρατούσε ένα χάος. Τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε.

Το ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τρόπαια. Θέλω να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δυναμικό, επιθετικό, αλλά στο τέλος πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια.

Αυτή είναι η νοοτροπία που φέραμε. Αυτή ήταν η μοναδική μας ευκαιρία και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και το επιτελείο”.