Δεν συνοδεύτηκε με νίκη το «αντίο» του σπουδαίου Τόνι Κρόος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ με Μπέτις για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga. Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Γερμανός «αρτίστας» όταν βγήκε αλλαγή. Πλέον, οι πρωταθλητές Ισπανίας στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αντίο στα γήπεδα είπε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Στο 14’ ο Βινίσιους έβγαλε ωραία κάθετη στον Ροδρίγο, ο οποίος πάτησε περιοχή και δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά εκτός, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπασταθόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μεντί. Στο 20ο λεπτό ο Ρόδρι θέλησε να κρεμάσει τον Κουρτουά από μακρινή απόσταση, αλλά η λόμπα που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο 33’ ο Βιέιτες μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το τακουνάκι του Βινίσιους, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Ροδρίγο και τρία λεπτά αργότερα η Μπέτις έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Μπεγερίν πέρασε μόλις άουτ. Στο 38’ η Μπέτις σκόραρε με τον Τζόνι, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο ρέφερι της αναμέτρησης πήγε και είδε τη φάση στο μόνιτορ και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Με το…καλησπέρα(47’) στο β’ μέρος οι «βερδιμπλάνκος» απείλησαν με μακρινό σουτ του Σαμπαλί, ενώ στο 51’ ο Κουρτουά έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Πέρεθ από αριστερά. Στο 60’ ο Βέλγος κίπερ είπε όχι και στον Μιράντα και πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι ακυρωθέν γκολ, αυτή τη φορά με τον Πέρεθ. Στο 63’ ο Κουρτουά έδωσε την θέση του στον Κέπα και στο 83ο λεπτό ο Ισπανός τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Αμπντέ από καλή θέση. Στο 85’ ο Βιέιτες έδιωξε με τις γροθιές σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρόος.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά(63’ Κέπα), Καρβαχάλ(73’ Λούκας), Μεντί, Νάτσο(64’ Μιλιτάο), Ρούντιγκερ, Βαλβέρδε, Καμαβίνγκα(73’ Μόντριτς), Κρόος(86’ Θεμπάγιος), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροδρίγο

ΜΠΕΤΙΣ: Βιέιτες, Σαμπαλί, Βίσους, Παπασταθόπουλος, Μιράντα, Γιόνι, Ρόκα, Πέρεθ, Μπεγερίν, Ρόδρι(72’ Αλτιμίρα), Γουίλιαν Ζοσέ(80’ Αμπντέ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ