Τεράστια νίκη για την Ανδόρα, που επικράτησε με 2-1 του Λιχτενστάιν και πήρε την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στο Nations League.
Στο 20ο λεπτό το Λιχτενστάιν σκόραρε με τον Μπεκ αλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ ενώ στο 24’ ο Μπίχελ είπε όχι σε κεφαλιά του Αλάεθ. Στο 29’ ο κίπερ του Λιχτενστάιν νίκησε και τον Ρούμπιο ενώ στο 42’ είπε όχι εντυπωσιακά και  σε πλασέ του Σερβός.
Στο 49ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ρόσας για οφσάιντ, ενώ στο 71’ ακυρώθηκε κι άλλο γκολ της Ανδόρας, με τον Φερνάντεθ να έχει βρει δίχτυα αυτή τη φορά. Τελικά στο 78ο λεπτό η Ανδόρα άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Αλάεθ και στο 81’ ο Ρούμπιο με απίθανο σουτ πίσω από το κέντρο έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90+3’ με συρτό σουτ του Μάιερ.
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Ρούμπιο, Αλαβέδρα, Γιοβέρα, Ρεμπές, Σερβός, Αλάεθ (85’ Κλεμέντε), Ξ.Βιέιρα (78’ Μ.Βιέιρα), Πουγιόλ (58’ Φερνάντεθ), Μπερνάτ (78’ Μαρκ Γκαρσία), Ρόσας (85’ Λίμα)
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπίχελ, Βόλφινγκερ (40’ Μάιερ), Μαλίν, Γκρινεφέλντερ, Ζέλε (46’ Νόα Φρικ), Γκράμπερ (89’ Γιλντίζ), Νέτσερ (77’ Μάρξερ), Λίχινγκερ, Χάσλερ, Μπεκ, Φρικ (77’ Κόλμαν)