Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας.

-Για τον προγραμματισμό: «Έχει δημιουργηθεί ένας πολύ καλός κορμός και πάνω σ’ αυτόν θα χτίσουμε. Πήραμε το κύπελλο αλλά δεν ήμασταν καλοί στο πρωτάθλημα. Θα γίνουν αλλαγές, όχι όμως όσες τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια προηγούμενων χρόνων αφού μας πιέζει ο χρόνος λόγω της Ευρώπης. Θα γίνουν κινήσεις αλλά θα είναι πολύ λιγότερες».

-Η προετοιμασία: «Θα αρχίσουμε στις 20 Ιουνίου. Πρέπει άμεσα να αρχίσουμε δουλειά, είπα και πριν ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου που είχαμε τις άλλες χρονιές».

-Για τον Τάνκοβιτς: «Θα αναμένουμε αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο για την ανανέωση του συμβολαίου του».

-Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Ντάλσιο: «Είναι πολιτική μας να μην σχολιάζουμε ονόματα που δεν αφορούν την ομάδα μας. Εξετάζουμε περιπτώσεις και από την κυπριακή αγορά».

-Για τον Ικόκο: «Θα αναμένουμε από τη διοίκηση την πληροφόρηση για το αν θα παραμείνει στη διοίκηση».

-Για Ρους και Πέπε που είναι δανεικοί: «Είναι δύο παίκτες που ξεχωρίσανε. Είναι δύσκολες περιπτώσεις».

-Για τον Μάριο Δημητρίου: «Είναι από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και μπορούν να βοηθήσουν. Θα δούμε αισιόδοξα αυτή την περίπτωση. Δεν έχουμε και πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, είναι κι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας».

-Πού θα αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Δεν έχουμε κάτι οριστικό, στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

-Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπάρχει μία συνάντηση τη Δευτέρα. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μας. Είναι πολύ άσχημο να μείνουμε χωρίς γήπεδο ή να ξεσπιτωθούμε. Ευελπιστούμε ότι θα επικρατήσει η λογική, έχουμε προσφέρει πολλές λύσεις».