Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που έβαλε ένα από τα πιο κρίσιμα τρίποντα του ημιτελικού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη ενόψει του αυριανού (26/05, 21:00) μεγάλου τελικού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μεταξύ άλλων ο 25χρονος γκαρντ τόνισε πως, όποτε ο Εργκίν Αταμάν τον φωνάζει, τρέχει, μπαίνει και τα δίνει όλα, πρόσθεσε πως στην ομάδα είναι έτοιμοι να παίξουν σε τελικό μετά από 13 χρόνια και υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία, δηλώνοντας: «Ελπίζω αύριο να δώσουμε στους οπαδούς μας αυτό, που περιμένουν τόσα χρόνια. Μπορούμε να γυρίσουμε με το τρόπαιο στο σπίτι»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον Γιώργο Πετρίδη: «Πλην του Κώστα και του Ιωάννη, είναι η πρώτη φορά για εμάς σε ένα Final 4. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Μας αρέσει να κερδίζουμε και φέτος το κάναμε αρκετά. Δείξαμε ποιοι είμαστε, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, τερματίζοντας στη 2η θέση, βρεθήκαμε στο Final 4 και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε τελικό μετά από 13 χρόνια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

– για τον Αταμάν: «Δεν μου δίνει οδηγίες συγκεκριμένες. Δεν είναι ένας προπονητής, που θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Είμαστε παίκτες Ευρωλίγκας, είμαι 25 χρονών, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Περισσότερο τα λέμε με τους βοηθούς,. Όποτε, λοιπόν, φωνάζει το όνομά του, τρέχω, μπαίνω μέσα και τα δίνω όλα».

– για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ: «Κακά τα ψέματα, είμαστε αουτσάιντερ, αλλά είναι ένας τελικός Ευρωλίγκας, δεν είναι απλά ένα Ρεάλ-Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως εκείνοι έχουν τη μεγαλύτερη πίεση. Από την αρχή ως το τέλος ήταν στην 1η θέση, προκρίθηκαν με σκούπα στο Final 4 και θέλουν να κρατήσουν τον τίτλο από πέρυσι. Μπορούμε, όμως, να κερδίσουμε. Η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική, μας στήριξαν όλη τη χρονιά. Ελπίζω αύριο να δώσουμε στους οπαδούς μας αυτό, που περιμένουν τόσα χρόνια. Μπορούμε να γυρίσουμε με το τρόπαιο στο σπίτι».