Μια μυθική σεζόν έφτασε στο τέλος της με τον ιδανικότερο τρόπο για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο κέρδισε με 1-0 την Καϊζερσλάουτερν στον τελικό, πήρε και το Κύπελλο Γερμανίας και ολοκλήρωσε ένα αήττητο νταμπλ, που δεν έχει προηγούμενο.

Στο 4ο λεπτό ο Χραντέτσκι έσψωσε μετά από σουτ του Χάνσλικ και στο 10’ ο Κραλ έσωσε μετά από πλασέ του Φριμπόνγκ ενώ στο 13’ ο Τόμιακ έδιωξε μετά από πλασέ του Σικ. Στο 15’ η Λεβερκούζεν έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Βιρτς και στο επόμενο λεπτό ο Τζάκα με τρομερό σουτ από μακριά έκανε το 0-1.

Στο 26ο λεπτό το σουτ του Γριμάλδο πέρασε μόλις έξω και στο 27’ ο Ισπανός αστόχησε και πάλι. Στο 34’ ο Ρεδόνδο αστόχησε από κοντά ενώ στο 44’ η Λεβερκούζεν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσουνού.

Στο 56ο λεπτό η κεφαλιά του Στάνισιτς πέρασε μόλις έξω όπως και το σουτ του Άτσε στο 59’ ο οποίος απείλησε και στο 62’ αλλά είδε τον Χραντέτσκι να σώζει. Στο 75’ ο Φριμπόνγκ βρέθηκε απέναντι στον Κραλ αλλά έχασε το κοντρόλ και μαζί μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Κραλ, Τόμιακ, Ρίτερ, Τσίμερ (90+3’ Τουρέ), Ελβέντι, Ζολίνσκι (74’ Τατσί), Κάλοτς, Ρασλ (83’ Οπόκου), Πούχατς, Χάνσλικ (46’ Άτσε), Ρεδόνδο (83’ Kλεμέντ).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Κοσουνού, Ταπσόμπα, Φριμπόνγκ (90+3’ Τέλα), Γριμάλδο (85’ Χινκαπιέ), Τζάκα, Άντριχ, Χόφμαν (46’ Στάνισιτς), Βιρτς (90+3’ Χλόζεκ), Σικ (46’ Αντλί).