Η αδιάφορη Μίλαν έμεινε στο 3-3 εντός έδρας με την αξιόμαχη μεν αλλά υποβιβασμένη δε Σαλερνιτάνα σε γεμάτο παιχνίδι . Τελευταίο παιχνίδι για τον Πιόλι στην άκρη του πάγκου της Μίλαν. Αντίο με γκολ και για τον Ολιβιέ Ζιρού. Απόλυτη αποθέωση για τον Γάλλο κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Τελευταίο παιχνίδι και για τους Κιάερ και Μιράντε.

Στο 2ο μόλις λεπτό κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και έκανε ένα φοβερό σουτ, υποχρεώνοντας σε μεγάλη επέμβαση τον Φιορίλο. Η Μίλαν πίεσε αλλά η Σαλερνιτάνα αμύνονταν μαζικά. Στο 22’ τραγικό λάθος του Φιορίλο ο Λεάο με κενή εστία στην ουσία άνοιξε το σκορ για την Μίλαν για το 1-0. Στο 27’ εξαιρετική σέντρα του Φλορέντσι, ο Ζιρού με ωραίο σουτ πέφτωντας έκανε το 2-0 για την Μίλαν. Στο 32’ νέα ευκαιρία για την Μίλαν, με τον Τομόρι μετά από εκτέλεση κόρνερ να παίρνει επιβλητικά μία κεφαλιά και τον Φιορίλο να διώχνει. Στο 45+2’ ο Γκάμπια με το κεφάλι και εκείνος ανάγκασε τον Φιορίλο σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 64’ και ενώ η Μίλαν είχε χαλαρώσει αρκετά, η Σαλερνιτάνα μείωσε σε 2-1. Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σίμι να πετάγεται και να μειώνει για την Σαλερνιτάνα. Δύο λεπτά μετά νέα κεφαλιά του Σίμι, ο Μιράντε έδιωξε και η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 72’ ο Ζιρού υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πήγε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 78’ ο Καλάμπρια με όμορφη κεφαλιά έκανε το 3-1 για την ομάδα του Μιλάνου. Στο 87’ ο Σαμπιά έκανε ωραία ενέργεια και συρτό σουτ εκεί όπου ο Μιράντε δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έκανε το 3-2. Στο 90’ ο Σίμι ισοφάρισε σε 3-3 προ κενής εστίας για την Σαλερνιτάνα.

Μίλαν: Μιράντε (88’ Νάβα), Καλάμπρια, Γκάμπια (58’ Καλντάρα), Τομόρι (88’ Κιάερ), Τέο Ερνάντεζ, Φλορέντσι, Ράιντερς, Πούλισικ, Μπενασέρ, Λεάο (58’ Αντλί), Ζιρού (84’ Γιόβιτς)

Σαλερνιτάνα: Φιορίλο, Πιερότζι, Γκιόμπερ, Πασαλίδης, Τζανόλι (82’ Σφάιτ), Μαγκιόρε (82’ Λεγκόφσκι), Κουλιμπαλί, Σάμπια, Καντρέβα (61’ Βινιάτο), Κάστανος (60’ Σίμι), Τσαουνά

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ