Το περιθώριο να κάνει μέχρι και έξι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών έχει η Ομόνοια. Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι», αν και εφόσον ανακοινωθεί ο Φαμπιάνο, θα έχουν στο ρόστερ 11 ξένους/κοινοτικούς.
Να σημειωθεί ότι στο δυναμικό της ομάδας είναι ακόμη τρεις ξένοι, αλλά ο Μπέζους είναι τραυματίας και τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο δεν υπολογίζεται, ενώ φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων οι Κασάμα και Φράνσον (προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τους δυο).
Με αυτά τα δεδομένα, η Ομόνοια έχει περιθώριο να εντάξει μέχρι και έξι παίκτες ξένους στο ράστερ της, αν και εφόσον, προκύψουν και οι δυο αποχωρήσεις που έχουμε σημειώσει πιο πάνω και αν αυτή είναι η επιθυμία των ανθρώπων που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού.
Πάντως μετά και τις πολλές αποχωρήσεις, προκύπτει σημαντική ανάγκη για ενίσχυση και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και Κύπριοι ή νεαροί ξένοι καταλόγου Β.
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Η ΟΜΟΝΟΙΑ:  Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Χαμάς, Λανγκ, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι, Μπάκιτς.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ: Κασάμα, Φράνσον
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ: Μπέζους