Ο Ηλίας Χαραλάμπους κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας και η ιστοσελίδα μας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, τον ρώτησε για τον τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.
Ο προπονητής της Στεάουα, εξέφρασε την άποψή του πως και τα τρία αποτελέσματα είναι ανοικτά και τη νίκη να είναι στο 50/50%.

Η σχετική αναφορά του:

Τώρα, στα δικά μας… Παρακολουθείς Κυπριακό πρωτάθλημα; Έχουμε τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ποια ομάδα πιστεύεις θα κατακτήσει το τρόπαιο και γιατί; «Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα πολλά παιχνίδια. Είδα μόνο μερικά ματς. Όποτε μπορούσα κι ότι μπορούσα παρακολουθούσα γιατί οι ώρες των υποχρεώσεων της ομάδας μου σύμπιπταν με τις ώρες στην Κύπρο. Όσον αφορά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι ένα ματς 50-50%. Το ΑΠΟΕΛ πάει για δύο αποτελέσματα, για νίκη και ισοπαλία. Επιπλέον θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει τρομερή ποιότητα. Έκανε μία εκπληκτική αντεπίθεση και έφτασε μέχρι εδώ, να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι ένα ματς και σε ένα παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είναι ανοικτά και τα τρία αποτελέσματα. Ίσως βοηθήσει την ΑΕΚ το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ πάει για δύο αποτελέσματα. Δηλαδή, να μπει μέσα και να επιδιώξει τη νίκη, αφού μόνο έτσι κατακτά τον τίτλο. Ελπίζω να έχει θέαμα». 

*Ολόκληρη η μεγάλη συνέντευξη του Κύπριου κόουτς της Στεάουα και πρωταθλητή Ρουμανίας θα αναρτηθεί σήμερα (4/5) το βράδυ.

Θράσος Δημητρίου