Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πάφο στον τελικό κυπέλλου Κύπρου (20:00) με στόχο την τρίτη σερί κούπα στον θεσμό!

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ώρα τελικού για την Ομόνοια, η οποία έχει την ευκαιρία να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν, με τίτλο!

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετωπίζει την Πάφο στον τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ και στοχεύει στο 17ο τρόπαιο στον θεσμό και τρίτο σερί, καθώς οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την κούπα τόσο το 2022, όσο και το 2023.

Τώρα στόχος είναι το «threepeat» στον 24ο τελικό στην ιστορία της ομάδας που για να φτάσει ως τον τελικό απέκλεισε Διγενή (3-0), ΑΕΖ Ζακακίου (3-1) και Άρη Λεμεσού (0-3, 0-0).

Το «τριφύλλι» της Λευκωσίας θα βρει απέναντί του την ομάδα απέναντι στην οποία έριξε αυλαία στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 ολοκληρώνοντας με… μοιρασιά τα 4 ματς πρωταθλήματος (μία νίκη για κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες), ωστόσο τώρα που θα κριθεί ένας τίτλος, η Ομόνοια θα κάνει αυτό που πρέπει για να στεφθεί κυπελλούχος για άλλη μία χρονιά! Η νίκη της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Η ομάδα του Αναστασίου παρά το ντεμαράζ στα Playoffs στο πρωτάθλημα δεν πρόλαβε να κάνει την πλήρη ανατροπή, τερματίζοντας στην 3η θέση με 69 βαθμούς και τώρα όλο το βάρος πέφτει στο κύπελλο όπου ο θεσμός έχει αποκτήσει «πράσινο» χρώμα λόγω των θριάμβων της Ομόνοιας.

Τα 3 από τα 4 παιχνίδια φέτος με την Πάφο ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal, με εξαίρεση το 0-2 της Ομόνοιας στην κανονική περίοδο. Το G/G στον τελικό του ΓΣΠ είναι σε απόδοση 1.89.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIEGGRAFISXWRISKATATHESI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy