Το Σάββατο θα αναχωρήσει από την Κύπρο μαζί με τον Όσκαρ Σουάρες και θα επιστρέψουν μαζί στα μέσα Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας.
Υπολογίζεται γύρω στις 15 Ιουνίου να αρχίσουν οι προπονήσεις με το βασικό στάδιο να γίνεται πιθανότατα στη Σερβία και όχι στη Βουλγαρία όπως τα τελευταία τρία χρόνια.
Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η προπονητική ομάδα με την πρόσληψη προπονητή φυσικής κατάστασης και με την παραμονή του Νούνο Μοράις.
Ο Ισπανός προπονητής, περιμένει με τη σειρά του την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο, ελπίζοντας σε θετικά νέα.
Έχει ενημερωθεί ότι αποχωρούν οι Τομανέ και Γουίλσον και πλέον βάζει μπρος για να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ με τρεις άδειες θέσεις στον κατάλογο Α (Κρέσπο, Τομανέ, Γουίλσον) εν όψει του ότι η ομάδα πρέπει να είναι πανέτοιμη στην Ευρώπη.
Δεν συζητήθηκαν ονόματα αλλά θέσεις που πρέπει να καλυφθούν.
Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ αν επιβεβαιωθεί η αποχώρηση Ζέφτε Βιτάλ, ένα σέντερ φορ και δύο ακραίους επιθετικούς.
Αυτά εν αναμονή των Κβιλιτάια, Ντάλσιο αλλά και Βιγιαφάνες. Αν δεν μείνει ο Αργεντινός θα αποκτηθεί ένας επιθετικός χάφ και αναλόγως των άλλων αποχωρήσεων θα καλυφτούν οι θέσεις. Δηλαδή μπορεί να γίνουν από 5-7 μεταγραφές!