Μέρα έντονων διεργασιών στο ΑΠΟΕΛ. Συζητήσεις με προτάσεις και έντονη διαπραγμάτευση κυριάρχησε στον Αρχάγγελο και συγκεκριμένα τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΓΚΑΓΙΕΓΟ: Ο Ισπανός βρέθηκε στο Αθλητικό κέντρο, τα είπε με τη διοίκηση και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα. Η συμφωνία επιτεύχθηκε και την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του μαζί με το επιτελείο των συνεργατών. ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ. Ήταν επίσης στον Αρχάγγελο και έκανε νέα διαπραγμάτευση με τη διοίκηση. Εξακολουθεί να υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να τον κρατήσει, ο νέος προπονητής επίσης τον θέλει αλλά τα πάντα θα κριθούν στο χρήμα. Αν ο Κβιλιτάια συμβιβαστεί με τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ τότε και μόνο θα συνεχίσει.
ΝΤΑΛΣΙΟ: Οι επαφές συνεχίζονται με το ΑΠΟΕΛ να έχει πρόθεση και διάθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό επιβεβαιώνεται με την τεράστια αύξηση που του προσφέρει συγκριτικά με το προηγούμενο του συμβόλαιο. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο πατέρας του που ήταν στον Αρχάγγελο και διαπραγματεύεται με τη διοίκηση. Αν ο Ντάλσιο λογικευθεί μα τα χρήματα που ζητά, τότε θα μείνει στο ΑΠΟΕΛ.
Να τονίσουμε ότι ο Νταβίντ Γκαγιέγο όπως με τον Κβιλιτάια, θέλει και τον Ντάλσιο, με τη διοίκηση να έχει ξεκαθαρίσει στον Ισπανό προπονητή, ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει και τους δύο αλλά μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.