Όπως το λέει ο τίτλος του ρεπορτάζ, αυτό ισχύει για την Πάφος FC. Αν όχι τώρα πότε κι αν όχι αυτοί ποιοι θα κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας; Πάντως έχουν όλα τα εχέγγυα!
Η δίψα, η θέληση, το πάθος είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν, η ποιότητα και το βάθος για κατάκτηση του κυπέλλου υπάρχει και το μόνο που μένει είναι να δείξουν πόσο το θέλουν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ομόνοια.
Η αποστολή των παικτών του Χουάν Κάρλος Καρσέδο δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά η πίστη πως…έφτασε η μεγάλη στιγμή είναι αυτή που υπερτερεί των άλλων συναισθημάτων.
Στα της 11άδας «παίζονται» δύο θέσεις. Ίσως ο Μελούσο πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μπότσκαϊ, ενώ ο Βαλακάρι «απειλεί» τον Πέπε στη μεσαία γραμμή, αν και το επικρατέστερο είναι πως Κροάτης και Πορτογάλος θα κρατήσουν τις θέσεις τους.
Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να παρατάξει τους εξής στον μεγάλο τελικό: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ (Μελούσο), Ρους, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε (Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Τζάτζα, Ζάιρο.