Xωρίς σταματημό συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, αφού η «διαβολοβδομάδα» περνάει στο… δεύτερο σκέλος της, με 3 παιχνίδια στο πρόγραμμα της Πέμπτης (01/02), πέρα από αυτό του Ολυμπιακού στο Μόναχο.

Η 25η αγωνιστική ξεκινάει με την αναμέτρηση μεταξύ Άλμπα και Βαλένθια στο Βερολίνο (21:00, NovaSports Start). Οι Γερμανοί παραμένουν ουραγοί μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ισπανοί προέρχονται επίσης από αρνητικό αποτέλεσμα στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Προφανώς, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της… δεκάδας.

Το δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς είναι και το πιο ενδιαφέρον. Η Μπασκόνια υποδέχεται στη «Μπουέσα Αρένα» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, NovaSports 5), σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο άμεσων ανταγωνιστών. Αμφότεροι ηττήθηκαν στην περασμένη αγωνιστική, οι Ισπανοί από την Μπάγερν και οι Ισραηλινοί από τη Ρεάλ. Το ματς αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην έκβαση της κούρσας για τα playoffs.

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο… άκρων. Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την, ισόβαθμη στην τελευταία θέση με την Άλμπα, Βιλερμπάν (21:45, NovaSports 4). Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί τους Μαδριλένους, ωστόσο η γαλλική ομάδα μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η Ρεάλ απέχει πολύ από τη δεύτερη θέση, οπότε έχει τη δυνατότητα να… χαλαρώσει και λίγο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Άλμπα Βερολίνου-Βαλένθια (21:00, NovaSports Start)
Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, NovaSports 5)
Mπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports Prime)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν (21:45, NovaSports 4)