Εάν υπάρχει κάποιος που ποτέ αμφισβήτησε τι σημαίνει ο Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ και το μεγάλο δέσιμο που έχει αποκτήσει αυτός με την ομάδα και τους οπαδούς της και φυσικά το αντίστροφο, τότε απλώς μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η Λίβερπουλ ανέβασε στο κανάλι της στο youtube ένα βίντεο διάρκειας περίπου 12 λεπτών στο οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ διαβάζει τα γράμματα των οπαδών της. Σε κάθε ένα από αυτά ο κάθε οπαδός μεταφέρει μια προσωπική ιστορία αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του… ανθρώπου Κλοπ και όχι του προπονητή. Όλοι τους, του μεταφέρουν την αγάπη τους, το πόσο τους βοήθησε όχι μόνο αλλάζοντας το στάτους της ομάδας, αλλά και ενέργειες που έκανε ο Κλοπ που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Λίβερπουλ-Κλοπ: Διαβάζει γράμματα των οπαδών και δακρύζει

Γράμματα, από έναν 10χρονο που απλώς του μεταφέρει την αγάπη του, αλλά και από πολλούς που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας με τον Γερμανό να στέκεται στο πλάι τους όταν τον είχαν ανάγκη.

Λίβερπουλ-Κλοπ: Διαβάζει γράμματα των οπαδών και δακρύζει

Στο βίντεο αυτό ο Κλοπ, ουκ ολίγες φορές δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Κλαίει, όπως παραδέχεται το τέλος για πρώτη φορά στην ζωή του μπροστά στην κάμερα, μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη συναισθηματική φόρτιση από τα μηνύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης που λαμβάνει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο… με δική σας ευθύνη και προετοιμαστείτε να δακρύσετε και εσείς.