Στις 14 Μαΐου η ΑΕΚ ανακοίνωσε επισήμως πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιβάν Τρισκόφσκι, ωστόσο, οκτώ μέρες μετά, δεν έχει προκύψει κάποια περαιτέρω εξέλιξη. Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση είχε αναφέρει μεταξύ άλλων το εξής: «Έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο, εάν και ο ίδιος το επιθυμεί».
Με την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Δεν έχει γνωστοποιήσει αν θα συνεχίσει σε άλλο πόστο στην ομάδα της Λάρνακας, ούτε αν έχει αποφασίσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ούτε βεβαίως έχει γίνει γνωστό και ποια θέση του έχει προταθεί από την ΑΕΚ.
Ο Ιβάν ακόμη το σκέφτεται και δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση. Σίγουρα δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, από την άλλη είναι δεδομένο ότι θα ήθελε, αν σταματήσει το ποδόσφαιρο, να συνεχίσει σε ένα πόστο το οποίο να τον ελκύει και να τον εμπνέει. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό, αφού πιθανότατα θα προχωρήσουν οι επαφές με την ΑΕΚ, όσον αφορά το πόστο το οποίο η ίδια τον προορίζει.

Ανδρέας Βεντούρης