Ο Γκραντ Χιλ φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από την πορεία του Άντονι Έντουαρντς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς και με τον ηγετικό ρόλο που έχει αναλάβει ο εκρηκτικός γκαρντ παρά τα μόλις 21 του χρόνια.

Το πρώην μεγάλο όνομα των Πίστονς, Μάτζικ και Σανς, ο οπoίος έχει θέση επικεφαλή στη Team USA ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, μαζί με τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον «Αnt» έκανε και μερικά καυστικά σχόλια κατά των Κόμπι Μπράιαντ, Λεμπρόν τζέιμς και Στεφ Κάρι.

«Το πιο εντυπωσιακό σε αυτό που κάνει ο Άντονι είναι ότι είναι ακόμα πολύ μικρός. Είναι ήδη ένας ηγέτης. Ο κόσμος τον ακούει και τον ακολουθεί. Το λέω με σεβασμό, αλλά ο Κόμπι, ο ΛεΜπρόν και ο Στεφ άργησαν να υιοθετήσουν τον ρόλο του ηγέτη για να εξελιχθούν. Το έχει ήδη κάνει ο Έντουαρντς από πολύ μικρός.», τόνισε ο πρώην All-Star του NBA.

Mάλιστα, υπομμισε την αυτοπεποίθηση που ννιώθει ο αστέρα των «Λύκων», στοιχείο που κατά τον ίδιο εμφανίζεται και μέσα στο παρκέ.

«Πιστεύει ειλικρινά ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο κάθε βράδυ. Είναι ένας πολύ νέος δυναμικός παίκτης και κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.», ανέφερε.

Ο Έντουαρντς και οι Τίμπεργουλβς θα αντιμετωπίσουν του Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνσιτς και του Κάιρι Ίρβινγκ στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρεις, εκεί που κατάφεραν να προκριθούν ύστερα από 20 χρόνια, νικώντας στο Game 7 τους περσινούς πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς.