Απίστευτη ματσάρα με γκολάρες, ανατροπές, αποβολές και την ΑΕΛ να κάνει το δύο στα δύο έγινε στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.
Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 4-3 χάρη στις χρυσές αλλαγές του Χρίστου Χαραλάμπους.
Έβαλε μέσα στον Χέντι σκόραρε, έβαλε τον Σνίτς σκόραρε, έβαλε τον Παπαφώτη σκόραρε, ενώ πριν από όλα αυτά σκόραρε και ο Άγγελος Ανδρέου.
Κι’ όμως η ΑΕΖ μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε 2-0 μέχρι το 15’ και έδειχνε να ελέγχει μέχρι που έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παστελλή.
Η ΑΕΛ το γύρισε το ματς, οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν αλλά έμειναν με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ντελμίρο και ο Παπαφώτης τους… σκότωσε.

ΑΕΛΟλιβέιρα, Φραντζής, Σωτηρίου (46’Μορέιρα), Μεντόγεβιτς, Ανδρέου (81’Παπαφώτης), Μεντόζα (64’Σρνιτς), Μαρς, Φιλίποβιτς, Τσούκα, Μόρσεϊ (81’Τσέρνιχ), Μακρής (45+4’Χέντι).

Στον πάγκο οι Μούριελ, Κυριάκου, Παπαφώτης, Μπεραχίνο, Τσέρνιχ, Σρνιτς, Μορέιρα, Χέντι, Σιλβέστρος, Κολιάς, Θεμιστοκλέους, Κοντινέλα.

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Αντωνίου, Σαρφό (46’Γκόντγουιν), Σλόγκαρ, Ντελμίρο, Κάστρο (85’Κκωστής), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (85’Ιωσηφίδης), Χρίστου, Γιουσούφ.

Στον πάγκο οι: Μιλοσάβλιεβιτς, Στυλιανού, Χ.Αντωνίου, Χριστοφή, Μιχαηλίδης, Γκόντγουιν, Σιφνέος, Ελ Γκαμάρτι, Κκωστής, Καρανικόλας, Ιωσηφίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φιλίποβιτς, Μεντόζα, Παπαφώτης / Αντωνίου, Ντελμίρο, Μπέκερ, Χριστοφή, Σιφνέος.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Παστελλής (απευθείας), Ντελμίρο (2η κίτρινη).
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.463
Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
2′
Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΖ σε μαρκάρισμα του Σωτηρίου στον Κάστρο. Ο διαιτητής ήταν κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
10′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η ΑΕΖ. Σε μια αντεπίθεση από δεξιά ο Σαρφό βρήκε τον Κάστρο ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ολιβέιρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14΄ ΓΚΟΛ. 0-2. Πετυχαίνει και δεύτερο γκολ η ΑΕΖ. Ο Σλόγκαρ με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ολιβέιρα. Ο β’ βοηθός υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ αλλά το VAR έκανε την διόρθωση και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ήταν κανονικό.

 28′ Μένει με δέκα ποδοσφαιριστές η ΑΕΖ λόγω αποβολής του Παστελλή ο οποίος ήταν τελευταίος παίκτης και ανέτρεψε τον Μορσάι.
42′ Κεφαλιά του Φιλίποβιτς έξω.
45+1′ ΓΚΟΛ. 1-2. Μειώνει η ΑΕΛ με μια γκολάρα του Άγγελου Ανδρέου.


45+8′
Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Φραντζής από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
49′ Μακρινό σουτ του Μεντόσα, δεν ανησύχησε ο Μπέκερ.
52′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει η ΑΕΛ. Ο Χέντι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Χατζηβασίλη που ήταν στο ανθρώπινο τείχος, άλλαξε πορεία, μπέρδεψε τον Μπέκερ και κατέληξε στα δίχτυα.
56′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από πολύ κοντά ο Μορέιρα δεν μπορεί να νικήσει τον Μπέκερ.
66′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΖ. Ο Χατζηβασίλης ταλαιπώρησε την άμυνα της ΑΕΛ, ελευθερώθηκε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
72′ ΓΚΟΛ. 3-2. Γυρίζει το παιχνίδι η ΑΕΛ. Ο Σρνίτς είδε την μπάλα να έρχεται κοντά του, τις έβαλε απίστευτο φάλτσο από πλάγια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
77′ Κερδίζει πέναλτι μέσω VAR η ΑΕΖ για χέρι του Φραντζή.
80′ ΓΚΟΛ. 3-3. Ο Σιφνέος ευστοχεί από τα 11 βήματα και ισοφαρίζει.
82′
Μένει με 9 παίκτες η ΑΕΛ μετά την αποβολή του Ντελμίρο για δυνατό φάουλ στον Φραντζή.
88′ ΓΚΟΛ. 4-3. Με μια γκολάρα ο Παπαφώτης κάρφωσε από μακριά την μπάλα στα δίχτυα.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

 

 

—————————————————————————————