Κρατούν χαμηλούς τόνους στην Ανόρθωση, πάρα το γεγονός ότι η νέα ομάδα, άρεσε  στο φιλικό τεστ με τη Νέα Σαλαμίνα.
Φάνηκε να φτιάχνει ένα ορθολογικό πλάνο με πολύ καλά δείγματα γραφής στην απόδοση ο Νταβίντ Γκαγιέγο με το γνωστό Ισπανικό passing game να είναι το σημείο αναφοράς.
Όσοι παρακολούθησαν την «Κυρία» αποκόμισαν θετικά συμπεράσματα και μάλλον πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο.
Η Ανόρθωση που έχει μάλιστα ακόμα καλύτερη προοπτική με την προσθήκη των δύο νέων αποκτημάτων.
Από τη μία ο επιθετικός (βλέπε σέντερ φορ) Γκασάμα. Αν ο Σενεγαλέζος αποδειχθεί ιδανική μεταγραφή για μία θέση που θέλει ποιοτική προσθήκη η ομάδα, τότε θα αποκτήσει λύση στο γκολ.
Επιπλέον, είναι η αναμενόμενη προσθήκη του Τσίκο . Ο Αγκολέζος είναι γνωστός για τα προσόντα του και αν με τη σειρά του, καταφέρει να μπει στο ρυθμό της Ανόρθωσης, τότε θα ανέβει κατακόρυφα η επιθετική προοπτική.
Το ερχόμενο Σάββατο, διεξάγεται το φιλικό με την ΑΕΛ (19:00 «Αντώνης Παπαδόπουλος») και θα πρόκειται για την τελική πρόβα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στην 1η αγωνιστική, υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Θυμίζουμε επίσης ότι στη 2η αγωνιστική θα αγωνιστεί με τον Οθέλλο Αθηένου στο «Αμμόχωστος», στην 3η αγωνιστική υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και στην 4η θα παίξει με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Αυτό που περιμένει η διοίκηση, έχει να κάνει με τον κόσμο. Θέλει να αγοράσει τις κάρτες διαρκείας και να φτάσει την περσινή επίδοση που ήταν 5.500.