Το αίσθημα της ανησυχίας είναι αυτό που κυριαρχεί ανάμεσα στους φίλους της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και όχι άδικα.
Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας όλο αι μεγαλώνει όσο περνούν οι μέρες.
Μια φημολογία αναπτύχθηκες τις τελευταίες μέρες ότι ο Κυριάκος Τίκκης μαζί με τους συνεργάτες τους σκέφτονταν επιστροφή, αλλά το ξεκαθάρισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ότι δεν θα συνεχίσουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
«Είναι οριστική η δική μου αποχώρηση και θεωρώ δύσκολο αν κάποιος από το δικό μας δ.σ. συμμετέχει στη νέα διοίκηση. Τα δικά μας δεδομένα οικονομικά και άλλα δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε και να ανταποκριθούμε με βάση το νέο χάρτη που διαμορφώθηκε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αφήνουμε τον χώρο για να μπει κάποιος άλλος με μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια για να ανεβάσει την ομάδα στην α’ κατηγορία και να την διατηρήσει εκεί. Η μοναδική περίπτωση να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο είναι αν δω ότι αλλάζουν τα δεδομένα σε έναν ορίζοντα 3-5 χρόνων, με ένα πρωτάθλημα με… πιο ξεκάθαρους όρους σε όλα τα επίπεδα».
Αν με βάση την πληροφόρησή που έχει υπάρχει κάποιος για να αναλάβει: «Θα σας μιλήσω όχι τόσο βάση πληροφόρησης αλλά περισσότερο βάση ενστίκτου. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Στρατής δουλεύει εντατικά προς αυτή ην κατεύθυνση».

Χρίστος Χρίστου