Ο Βουλευτής Πάφου και υποστηρικτής της Πάφος FC Χρύσανθος Σαββίδης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα του Στέλιος Κυριακίδης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
Aπέστειλα σήμερα, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, με θέμα το Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης και το τεράστιο πρόβλημα που πρόκειται να δημιουργήσει στην ομάδα της πόλης PAFOS FC
Αρχικά, στην επιστολή μου, τόνισα ότι το Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση εδώ και χρόνια, το ταρτάν είναι διαλυμένο, δεν υπάρχει ηλεκτρονική πινακίδα, υπάρχει ένα υποτυπώδες σκέπαστρο και πολλά άλλα προβλήματα.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκα στο γεγονός πως μετά από αρκετές προσπάθειες και πιέσεις καταφέραμε να πείσουμε τον ΚΟΑ να διαθέσει κονδύλι για αλλαγή του ταρτάν, ώστε οι αθλητές και τα παιδιά της Πάφου, που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό να μπορέσουν να προπονηθούν με τις απολύτως απαραίτητες υποδομές και υγιές συνθήκες.
Δυστυχώς όμως, ο ΚΟΑ απαιτεί το κλείσιμο του Σταδίου, ώστε να γίνουν τα έργα, κάτι που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Τα έργα μπορούν να γίνουν με την PAFOS FC να αγωνίζεται στο Στέλιος Κυριακίδης, πρακτική η οποία ακολουθήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις.
Είμαι πεπεισμένος πως μέσα από τον σωστό διάλογο μπορούν να εξευρεθούν λύσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές και είμαι πρόθυμος να συμμετέχω σε οποιαδήποτε σύσκεψη με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, για να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση στο παραπάνω πρόβλημα.
Τέλος, ζήτησα την άμεση παρέμβαση του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε να αρθεί αυτή η αδικία με το ξεσπίτωμα μιας ολόκληρης ομάδας.