Ο Μάικ Μπούντενχολζερ ρωτήθηκε για την πορεία της υγείας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πώς έχουν τα πράγματα εν όψει του Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, είδε το φως της δημοσιότητας η αισιοδοξία με την οποία προσεγγίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς την αποθεραπεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το πρόβλημα στη μέση δεν είναι τόσο σοβαρό όσο αρχικά φοβήθηκαν όλοι, πλην όμως τον καθιστά αμφίβολο για το Game 2 της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Δεδομένου μάλιστα πως το πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου δεν περιελάμβανε προπόνηση (σ.σ.: έγινε μόνο το video session), δεν υπάρχουν επί της ουσίας νεότερα για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν γινόταν παρά να ερωτηθεί ο Μάικ Μπούντενχολζερ από τους δημοσιογράφους, ενώπιον των οποίων βρέθηκε.

Τι είπε λοιπόν για τον Greek Freak; “Θα έλεγα πως νιώθει ακόμη πόνο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πρόοδος. Κάνει θεραπεία και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να τον παρακολουθούμε για το επόμενο διήμερο. Ευτυχώς, είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχει κενό δύο ημερών ανάμεσα στους αγώνες, οπότε θα συνεχίσω να σκέφτομαι θετικά, περισσότερο με αισιοδοξία. Θα δούμε όμως πώς θα νιώθει ο ίδιος τις επόμενες ημέρες” σχολίασε χαρακτηριστικά, διατηρώντας ορθάνοιχτη την πόρτα της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ, εκεί όπου οι Μιλγουόκι Μπακς θα κυνηγήσουν την ισοφάριση της σειράς.