Η επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο στον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, κρίνεται μεν πολύ σημαντική αλλά από μόνη της σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να φέρει την ανατροπή και την πρόκριση.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η διαφορά ποιότητας από τον αντίπαλο είναι μεγάλη, θα πρέπει η Ομόνοια να κάνει το καλύτερο της φετινό παιχνίδι για να έχει ελπίδες (δεν συνιστά και πρόκριση).
Θα πρέπει να γίνουν πολλά κατά την διάρκεια του αγώνα ώστε η ομάδα να βάλει στο παιχνίδι και τον κόσμο της ο οποίος ομολογουμένως και με το δίκαιο του δεν πιστεύει και πολύ στην πρόκριση.
-Θα πρέπει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές να βρουν τον τρόπο ώστε η ομάδα να μπορεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο περισσότερο από 35 λεπτά. Και πρόβλημα φυσικής κατάσταση να προκύπτει, θα πρέπει ο προπονητής να διαχειριστεί ανάλογα τους ποδοσφαιριστές αλλά και οι ίδιοι το παιχνίδι για να μπορέσουν να βγάλουν καλή εικόνα για μεγαλύτερο διάστημα.
-Θα πρέπει να αποφευχθούν τα ατομικά λάθη τα οποία στοιχίζουν στην ομάδα και την έφεραν στο σημείο που βρίσκεται… εκτός 6άδας και αουτσάιντερ για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
-Θα πρέπει επιτέλους οι παίκτες «κλειδιά» να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που έκαναν μέχρι σήμερα (στην φετινή σεζόν και δη στα τελευταία παιχνίδια) και να βάλουν ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας.
-Θα πρέπει όλοι (όχι μόνο οι παίκτες «κλειδιά») να βγάλουν επιτέλους φιλότιμο, να βγει ο εγωισμός τους προκειμένου η χρονιά να… μην ολοκληρωθεί από την 1η Μαρτίου.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.