Η Ομόνοια έκανε πράξη τα λεγόμενά της και αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με αυτούς που θα αποχωρήσουν τότε θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών.
Τη σημερινή (23/5) μέρα, οι πράσινοι πήραν «διαζύγιο» με εφτά παίκτες. Ο λόγος για τους Παπαστυλιανού, Λέζιακς, Μίλετιτς, Ψάλτη, Μάθιους, Μπασιρού και Αλιούμ ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Τι σημαίνει όμως αυτό; Πώς θα έρθουν περισσότεροι και πλέον υπάρχει μία πιο…καθαρή εικόνα για τις μεταγραφές που θα αφορούν τα μετόπισθεν.
Ειδικότερα, η Ομόνοια θα κινηθεί για δύο δεξιούς μπακ-πιθανότατα ο ένας να είναι ξένος κι ο άλλος Κύπριος- και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.
Η προτεραιότητα που έθεσαν Αναστασίου-Νταμπράουσκας και υπεύθυνοι προγραμματισμού είναι να κλείσουν τα θέματα που εκκρεμούν από το υφιστάμενο ρόστερ κι αυτό γίνεται.
Έτσι, τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες διαφοροποιήσεις και φυσικά ενίσχυση στις υπόλοιπες γραμμές-πλην της αμυντικής που τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο μετά τις αποδεσμεύσεις του Μάθιους, του Ψάλτη και του Μίλετιτς.

Θράσος Δημητρίου