Ακόμα και ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου παραδέχθηκε ότι όταν είδε τον Ουάρντα να κόβει ταχύτητα στην τελευταία φάση του αγώνα με την ΑΕΚ πίστεψε ότι θα το χάσει.
Τελικά ο Αιγύπτιος παρά τα 97 λεπτά στα πόδια του σε ένα παιχνίδι με ένταση (θυμίζουμε και τις αψιμαχίες με τον Ροσάλες) έδειξε ολύμπια ψυχραιμία και χάρισε στον Απόλλωνα ίσως την πιο σημαντική νίκη.
Τη νίκη που δεν θα επιτρέψει να ολοκληρωθεί από τώρα η χρονιά, τη νίκη που επιτρέπει στην ομάδα να έχει στόχους μέχρι και το φινάλε.
Ποιος είναι ο επόμενος στόχος;
Ρεαλιστικά είναι η 4η θέση και στην πορεία η 3η θέση.
Εύκολο δεν είναι, μάλλον πολύ δύσκολο.
Την δεδομένη στιγμή ο Απόλλωνας απέχει 8 βαθμούς από την 4η στην βαθμολογία Πάφος FC και 9 βαθμούς από τον 3ο στην βαθμολογία Άρη.
Επίσης όμως την δεδομένη στιγμή και με τον Μπογκντάν Αντόνε στον πάγκο (αν και μικρό το δείγμα), βγάζει χαρακτήρα και το άσχημο κλίμα αρχίζει να ανατρέπεται.
Με τον Ακρίτα η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο γύρισε, ενώ κόντρα σε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και με παίκτη λιγότερο όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε, σκόραρε αμέσως αλλά και όταν ισοφαρίστηκε και η ΑΕΚ έβαλε πίεση πάλι βρήκε τον τρόπο και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση 6άδα.

Χρίστος Χρίστου