Στην κάμερα του SPORT24 μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον Έλληνα διεθνή να αναφέρεται σε όλη την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR μέχρι το Final Four της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στα πράγματα που κάνει καλά στο παιχνίδι της η Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Για όλη τη φετινή πορεία: “Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Είναι μια πολύ ωραία και χαρούμενη στιγμή να βρισκόμαστε εδώ με την ομάδα μετά από τόσα χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει στην ομάδα μετά από την προσπάθεια και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Παρόλα αυτά δεν είμαστε εφησυχασμένοι. Είμαστε δύο νίκες μακριά από το τρόπαιο, θα παλέψουμε και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για αυτό το πράγμα”.

Για το πότε είπε ότι “θα πάμε Final Four”: “Το πιστεύαμε όλη τη σεζόν, Από πέρυσι το καλοκαίρι. Από όταν υπέγραψα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό και μιλώντας με τον Κώστα Σλούκα είχαμε αποφασίσει ότι αυτός είναι ο στόχος, να επιστρέψουμε εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για κάτι που έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη σεζόν”.

Για το τι θα αφαιρούσε από τη Φενέρμπαχτσε: “Είναι πολύ μετρημένη ομάδα, κάνουνε πολλά πράγματα καλά. Δεν έχουν τόσο πολύ τον αστάθμητο παράγοντα. Έχουν μία βάση και έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο σε κάθε παιχνίδι είναι εκεί, ακόμα και στην κακή τους βραδιά θα παίξουν για 7/10. Θα έλεγα τη συνέπεια και τα ριμπάουντ”.