Για τα επεισόδια στον αγώνα Απόλλων-Καρμιώτισσα, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου.
«Δέκα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, οπαδοί του Απόλλωνα έσπασαν κάποια καθίσματα και τα έριξαν στον αγωνιστικό χώρο. Με τη λήξη του, ξεκίνησαν να ρίχνουν πέτρες προς τις διμοιρίες της Αστυνομίας. Έγινε άμεση επέμβαση με τη χρήση δακρυγόνων. Από τη ρίψη των πετρών, ένα μέλος της Αστυνομίας έχει τραυματιστεί στο χέρι. Αναμένεται να εξασφαλιστεί σήμερα υλικό από το κλειστό κύκλωμα του σταδίου για να προχωρήσουν οι έρευνες και οι συλλήψεις. Η κατάσταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή να προχωρήσουν σε συλλήψεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ότι δεν γίνεται συλλήψεις επί τόπου:
«Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που οι κριτικές είναι δικαιολογημένες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε οποιοδήποτε θέμα εισόδου στο γήπεδο ενός επικίνδυνου αντικειμένου. Έσπασαν καθίσματα που είχαν μπροστά τους. Όσον αφορά το τι έγινε έξω, μας απασχολεί. Θα πρέπει τα μέλη μας να προχωρούν σε συλλήψεις, αλλά είναι πολύ εύκολο να κριτικάρει κάποιος από τον καναπέ του.
Πάντοτε ρίχνουμε την ευθύνη στην Αστυνομία, στα σωματεία ή οπουδήποτε αλλού, αλλά δίνεται ουσιαστικά ένα κίνητρο σ’ αυτούς τους λίγους που τα κάνουν. Μας απασχολεί έντονα ότι θα πρέπει να γίνονται συλλήψεις επί τόπου, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες».
Αν υπήρξε εξέλιξη για το συμβάν πριν την έναρξη του αγώνα ΑνόρθωσηΟμόνοια: «Γίνονται εξετάσεις προς εντοπισμό του προσώπου. Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη».