Ευχάριστα τα νέα στην ΑΕΚ που αφορούν τον Όμρι Άλτμαν από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Χοσέ Λουΐς Όλτρα για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φενερμπαχτσέ στην «Αρένα».
Μία εξέλιξη ασφαλώς θετική για τον Ισπανό προπονητή, καθώς έχει μία επιπλέον επιλογή για την επιθετική γραμμή, εκεί όπου προκύπτουν οι περισσότερες απουσίες αφού δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γκιούρτσο, καθώς επίσης οι Ασάντε και Ρόμο οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στην Ευρώπη, κάτι που ισχύει και για τον Κάσας.
Η προσοχή στην ομάδα της Λάρνακας είναι αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τη Φενέρ, καθώς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα κάνει το μεγάλο βήμα για να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο!
Ο κόσμος δείχνει ότι θα είναι στο πλευρό της, οπόταν η «Αρένα» ετοιμάζεται να ζήσει άλλη μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως είχε συμβεί και στους αγώνες της προκριματικής φάσης…

Ανδρέας Βεντούρης