Τοποθετήθηκε και για το τι έφταιξε και έμειναν εκτός της πρώτης εξάδας Ομόνοια και ΑΕΛ ο Χρύσης Μιχαήλ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας. 
Υπογράμμισε, ταυτόχρονα, πως διαψεύσθηκε από τις δύο ομάδες, καθώς περίμενε ότι θα είχαν καλύτερη πορεία από αυτή που έκαναν.
Τι έφταιξε και έμειναν εκτός εξάδας Ομόνοια και ΑΕΛ; «Για αυτές τις δύο ομάδες, έβλεπα ότι θα πήγαινα αρκετά καλά και διαψεύστηκα από το αποτέλεσμα. Όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα φαινόταν πως δύο παραδοσιακά «μεγάλες ομάδες» θα έμεναν εκτός αλλά δεν περίμενα σε καμία των περιπτώσεων, όπως είπα και πριν ότι θα ήταν η Ομόνοια και η ΑΕΛ, διότι η εικόνα που μου έβγαλαν εμένα στην αρχή ήταν πολύ καλή. Τώρα το τι έφταιξε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν δεν είσαι μέσα στα αποδυτήρια. Στην περίπτωση της Ομόνοιας μπορώ να πω τι έφταιξε χωρίς να είμαι μέσα με περισσότερη ευκολία. Ήταν σημαντικός παίκτης ο Κούσουλος την περσινή σεζόν και φάνηκε στην ανασταλτική λειτουργία. Φέτος η Ομόνοια δεν κατάφερε να λύσει αυτό το θέμα, ενώ δεν ενίσχυσε και την επίθεση της όπως θα έπρεπε».