Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αισιόδοξοι σχετικά με την ημερομηνία που θα έχουν συμφωνήσει με τον επόμενο τεχνικό του συλλόγου, με αρκετά ονόματα να βρίσκονται στη λίστα στους και τον Ραλφ Ράνγκνικ να μοιάζει πιθανότερο πως θα αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση.
Ούτε η εικόνα αλλά ούτε και τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τα αναμενόμενα τον τελευταίο καιρό, με τον κόσμο να έχει αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.
Όπως όλα δείχνουν, ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στον πάγκο του συλλόγου και οι «κόκκινοι διάβολοι» χτενίζουν την αγορά για να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης, που μάλιστα θα έχει συμφωνήσει με την ομάδα μέχρι τα τέλη Απριλίου, όπως αναφέρει η «Daily Mail».
Φαβορί για την θέση είναι οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά και τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ.
Ανάμεσα στις επιλογές υπάρχει ο Κάρλο Αντσελότι αλλά και ο νυν προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, με τη Γιουνάιτεντ να θέλει να εκμεταλλευτεί την κρίση που επικρατεί αυτή την ώρα στο στρατόπεδο των «μπλε».
Εφόσον, επέλθει συμφωνία με κάποιον τεχνικό, στο Ολντ Τράφορντ θα ξεκινήσει από νωρίς ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με αρκετούς παίκτες να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν, ανάμεσά τους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πολ Πογκμπά και ο Μάρκους Ράσφορντ.