Ανάρτηση από τον ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ για την επέτειο των δέκα χρόνων από την επική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Αναλυτικά:
Κι όμως έχουν περάσει δέκα χρόνια… Δέκα ολόκληρα χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του Champions League, από τη μεγαλύτερη επιτυχία Κυπριακής ομάδας στην ιστορία, από ίσως το μόνο πράγμα που μπορεί να περηφανεύεται η Κύπρος από την ανακήρυξη της Δημοκρατίας.
Ήταν 7 Μαρτίου 2012, ένας ολόκληρος κόσμος, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μας, πετούσε στα ουράνια. Το να είσαι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ήταν πάντα μία ταυτότητα δύναμης και ανωτερότητας, και εκείνη την ημέρα έμελλε να το μάθουν και οι Γάλλοι, και όλος ο πλανήτης που έβλεπε από τις οθόνες.
Έβλεπε ο πλανήτης όλος τις θυσίες των παππούδων μας, του Πούλια, του Συμεωνίδη, των πατεράδων μας, εμάς που αντέξαμε σε χρόνια πέτρινα και σε καιρούς χαλεπούς, έβλεπε τις θυσίες μας να ανταμείβονται.
ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, γιορτάστε με τη ψυχή σας την 7η του Μάρτη, είναι για εμάς θρησκευτική γιορτή και για τους άλλους μαύρη επέτειος.
Και σαν περάσουν τα χρόνια κι ασπρίσουν τα μαλλιά μας, θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας το πιο όμορφο παραμύθι και η καρδιά και ψυχή μας θα μας ταξιδεύει πίσω, σε εκείνο το υπέροχο βράδυ…
ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ………………………
ΘΡΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ…