Ένα πράγμα πρέπει να έχει στο μυαλό της η ΑΕΚ κι αυτό δεν είναι η έφεση που θα εξεταστεί τη Δευτέρα, αλλά το πώς θα επανέλθει στις νίκες στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη στην «Αρένα» (17:00).
Οφείλει οπωσδήποτε να βάλει τέρμα στο αρνητικό σερί και να επιστρέψει στις επιτυχίες, ελπίζοντας ότι θα έχει και καλά νέα από το Εφετείο για να αλλάξει άρδην την κατάσταση. Ακόμη όμως και στο ενδεχόμενο μη ανατροπής των δεδομένων, δεν μπορεί να σταθεί μόνο σ’ αυτό, αλλά θα πρέπει επιτέλους να παίρνει βαθμούς.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Μάμα και στον τραυματία Γκιούρτσο. Στα της ενδεκάδας, ο Λεάλ αναμένεται να διατηρηθεί στο τέρμα, με τους Γκονζάλεθ-Τόμοβιτς να παραμένουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο όπως και με τον Εθνικό στο Δασάκι, ενώ ο Ροσάλες θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Άνχελ Γκαρσία θα είναι κανονικά στο αριστερό.
Για πρώτη φορά θα πάρει φανέλα βασικού ο Λαμπόικο, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Λουΐς Γκουστάβο. Στα άκρα, επικρατέστεροι είναι οι Ακοράν και Φαράζ με τον Εσπινόσα να έχει τις δικές του πιθανότητες, ενώ στην επίθεση, ενδέχεται να επανέλθει ο Νταρμπισάιαρ αντί του Ρόμο, μαζί φυσικά με τον Τρισκόφσκι. Στην αποστολή θα είναι βεβαίως και τα τελευταία δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Άλτμαν και Παναδέρο.

Ανδρέας Βεντούρης