Σόκαρε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με «δώρο» από το VAR και την στέλνει πρόωρα σπίτι η Βικτόρια Πλζεν! Η ομάδα τη Τσεχίας επικράτησε 1-0 στην έδρα της των Κροατών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa Conference League από την 4η αγωνιστική.
Σπουδαία νίκη και για την Μπόντο/Γκλιμτ η οποία «άλωσε» την έδρα της Μπεσίκτας (1-2) και την άφησε στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου.
Δύσκολο πέρασμα της Φιορεντίνα από την έδρα της Τσουκαρίτσκι (0-1) και ισχυρό προβάδισμα για την κορυφή του 6ου ομίλου μετά την ισοπαλία Φερεντσβάρος και Γκενκ (1-1).

Tρίτος όμιλος

Λίγες ώρες μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Αστάνα με τη Μπαλκάνι, η Βικτόρια Πλζεν κυνήγησε τη νίκη κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κατάφερε να την πάρει με το πολύ όμορφο γκολ του Σορί στο 35′. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Κουλένοβιτς στο 90’+4′ όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR ως οφσάιντ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αστάνα-Μπαλκάνι 0-0
Βικτόρια Πλζεν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0
(35′ Σορί)

Η επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 30/11
Αστάνα-Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Μπαλκάνι-Βικτόρια Πλζεν

Τέταρτος όμιλος

Νίκη-μισή πρόκριση μέσα στη «Vodafone Arena» για την Μπόντο/Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί έκαναν σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Μπεσίκτας και κατάφεραν να προηγηθούν στο 38′ με γκολ του Μουμπανγκά. Στο δεύτερο μέρος, η Μπόντο/Γκλιμτ διεύρυνε το προβάδισμα της με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 64′ με τον Μπινγκόλ για το τελικό 2-1.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Μπεσίκτας-Μπόντο/Γκλιμντ 1-2
(64′ Μπινγκόλ-38′, 49′ Μουμπάνγκα)
Μπριζ-Λουγκάνο (22:00)

H επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 30/11
Μπόντο/Γκλιμντ-Λουγκάνο
Μπεσίκτας-Μπριζ

Πέμπτος όμιλος

Άνετη νίκη για τη Λέγκια στην Πολωνία. Η ομάδα της Βαρσοβίας καθάρισε από νωρίς το «τρίποντο» κόντρα στη Ζρίνσκι, καθώς στο 14′ με τον Αουγκούστινιακ πήρε το προβάδισμα, ενώ στο 30′ ο Ζοσουέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Λέγκια, η οποία μετρά 9 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Λέγκια Βαρσοβίας-Ζρίνσκι 2-0
(14′ Αουγκούστινιακ, 30′ Ζόσουε)
Άστον Βίλα-Άλκμααρ (22:00)

H επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 30/11
Άλκμααρ-Ζρίνσκι
Άστον Βίλα-Λέγκια Βαρσοβίας

Έκτος όμιλος

Αφεντικό του έκτου ομίλου η Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» δυσκολεύθηκαν στη Σερβία, όμως η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενζολά στο 8′ τους χάρισε τη νίκη με σκορ 1-0 και τους διατήρησε στην κορυφή του ομίλου.

Την ίδια στιγμή στην Ουγγαρία, Φερεντσβάρος και Γκενκ διατήρησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα «στείρο» πρώτο μέρος κατάφεραν στο 48′ να προηγηθούν με το γκολ του Πέσιτς. Οι Βέλγοι ωστόσο πήραν μέτρα και στο 62′ ισοφάρισαν με τον Μουνιός για το τελικό 1-1.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Τσουκαρίτσκι-Φιορεντίνα 0-1
(8′ Ενζολά)
Φερεντσβάρος-Γκενκ (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική
Πέμπτη 30/11
Φιορεντίνα-Γκεντ
Τσουκαρίτσκι-Φερεντσβάρος

Όγδοος όμιλος

Γκέλα ολκής στην έδρα της για τη Νόρτζελαντ! Οι Δανοί παρότι ανώτεροι από τη Σπαρτάκ Τρνάβα, δεν κατάφεραν να πάρουν «τρίποντο» πρωτιάς, καθώς έμειναν στο 1-1 με τους Σλοβάκους.

Ο Ίνγκβαρτσεν στο 32′ άνοιξε το σκορ, για τη Νόρτζελαντ η οποία πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ της. Ωστόσο σε μια στιγμή αδράνειας, ο Ντούρις ισοφάρισε στο 61′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Νόρτζελαντ-Σπαρτάκ Τρνάβα 1-1
Λουντογκόρετς-Φενέρμπαχτσε (22:00)

H επόμενη αγωνιστική

Πέμπτη 30/11
Νόρτζελαντ-Φενέρμπαχτσε
Σπαρτάκ Τρνάβα-Λουντογκόρετς