Τον τελικό πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ σχολίασε στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής, Νεντίμ Τούτιτς. Μίλησε για το πως βλέπει το παιχνίδι, το πλεονέκτημα που έχουν οι «γαλαζοκίτρινοι» και την μεγάλη ευκαιρία των «κιτρινοπράσινων».

Αναλυτικά:

Το σχόλιο σου για το ματς και εάν δίνεις πλεονέκτημα σε κάποια από τις δύο ομάδες για τον τίτλο;
«Το ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα λόγω του κόσμου του που θα δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι ένας τελικός και η ΑΕΚ πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει γιατί δεν ξέρει αν θα της δοθεί ξανά τέτοια ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι όσον αφορά το αποτέλεσμα γι’ αυτό δεν μπορώ να θέσω ξεκάθαρο φαβορί. Παίζουν ολόκληρη τη χρονιά και οι δύο τους για το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα το πάρει διότι είναι ισοδύναμες ομάδες αγωνιστικά και προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα επίσης».

Μπορεί να αποδειχθεί θετικό ή και αρνητικό για το ΑΠΟΕΛ ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο;
«Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ λόγω του κόσμου δεν θα παρουσιαστούν όπως πρέπει, αντιθέτως η άποψη μου είναι ότι θα τους βοηθήσει αρκετά. Εάν όμως δεν το κάνουν αυτό και έχουν κακή απόδοση τότε σίγουρα λόγω και του ότι είναι ένας τελικός, ο κόσμος θα έρθει εναντίων τους αφού έχει απαιτήσεις».

Σόλωνας Κύπρου