Για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Δρομολαξιά μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής, Κύπρος Ανδρονίκου.

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, έκανε λόγο για «καλοστημένη φαρσοκωμωδία, η οποία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας και στα μάτια των δημοτών της περιοχής».

Εξήγησε ότι «όλα άρχισαν τη Δευτέρα του Πάσχα όταν έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου που βρισκόταν στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου πραγματοποιούνταν τα πασχαλινά παιχνίδια που οργάνωσε ο Δήμος. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλοντας την υπόθεση στην αστυνομία είχε εμπλέξει αδικαιολογήτως τον αδερφό μου και την κόρη του. Στόχος ήμουν εγώ».

Σημείωσε ότι «ζούμε σε ένα πρωτόγνωρο τοξικό κλίμα λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων. Προηγήθηκαν βανδαλισμοί σε δικές μου διαφημιστικές πινακίδες αλλά κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, για να διατηρήσουμε το δημοκρατικό και το σωστό προεκλογικό κλίμα.

Για το περιστατικό στην καφετέρια, τόνισε ότι «όταν τον συνάντησα, εγώ απλά τον ρώτησα εάν θεωρεί ότι ο αδερφός μου είναι ικανός να προβεί σε αυτές τις πράξεις. Όταν προσπάθησαν να του δείξω τα δημοσιεύματα, αυτός μου επιτέθηκε. Φαίνεται πολύ καλά στο βίντεο. Στη συνέχεια, ούτε τον κτύπησα, ούτε τον άγγιξα, απλώς προσπάθησα να μην χτυπηθώ και χτυπήθηκα στο τέλος».

Για τη σύζυγό του δημοτικού συμβούλου, ισχυρίστηκε ότι «θεωρώ προσπάθησε και αυτή να με κτυπήσει. Όσα εκτυλίχθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες ήταν φαρσοκωμωδία, θεατρινισμοί».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE