Ο Χρήστος Πουλλαΐδης επέστρεψε στην Κύπρο από το Μπαχρέιν και σήμερα θα έχει συνάντηση με άτομα που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της εταιρείας.
Υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα, τα οποία θα τεθούν στον τραπέζι προς συζήτηση. Τα χρέη, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για τις μετοχές, τα τρέχοντα έξοδα, ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν, η νέα συμφωνία διαχείρισης με το σωματείο που πρέπει να υπογραφεί κι αρκετά άλλα.
Όπως είναι γνωστό, πρόθεση των ατόμων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι να πορευτούν με ένα μοντέλο πολυμετοχικότητας, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση με τον κ.Πουλλαΐδη το πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Αν δηλαδή θα μεταβιβαστούν οι μετοχές σε ομάδα ατόμων ή θα προχωρήσουν με κάποια μορφής πληρεξούσιο.
Ενδέχεται μάλιστα να ζητηθεί από τον μεγαλομέτοχο όπως συμμετέχει κι αυτός στη νέα προσπάθεια, να συμπεριληφθεί δηλαδή σ’ αυτήν την ομάδα ατόμων χωρίς ωστόσο να συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά.
Η σημερινή συνάντηση είναι σημαντική και κρίσιμη, καθώς θα καθορίσει πολλά ενόψει της γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 14ης Μαΐου και γενικώς για την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης

Ανδρέας Βεντούρης