Έγινε το αναμενόμενο και το αυτονόητο. Η 4η σερί νίκη, αποτελεί γεγονός για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ που εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις και με τη δυναμική που έχει φτιάξει, αρχίζει να στέλνει πολύ διαφορετικά μηνύματα, σε σχέσης με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Χωρίς τον κανονικό προπονητή στον πάγκο, είναι σημαντικό ότι μετρά όλο νίκες και συγκεκριμένα τρις στο σύνολο με Εθνικό, Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα.
Πάμε τώρα να αξιολογήσουμε αυτά που είδαμε στο ΓΣΠ κατά τ διάρκεια του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.
Τα θετικά που παρουσίασε  ομάδα με προπονητή το Ζοσέ Ντομίγκες, είναι τα ακόλουθα.
1. Η πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Όλες οι γραμμές κινήθηκαν κατά τρόπο τέτοιο που συνολικά δημιούργησαν θετική εικόνα.
Πολύ καλή κυκλοφορία τα μπάλας, τρέξιμο σε όλο το γήπεδο και αρκετές ευκαιρίες ενώ ελάχιστα απειλήθηκε η εστία του Μπέλετς.
2. Το γκολ και η απόδοση του Λούκας Βιγιαφάνες. Χρωστούσε αυτή την εμφάνιση ο Αργεντινός, όπως επίσης χρωστούσε και ένα γκολ. Αν συνεχίσει έτσι, τότε το ΑΠΟΕΛ κερδίζει τον παίκτη ηγέτης που του έλειπε.
3. Η  νέα καλή εμφάνιση του Σταύρου Γαβριήλ. Όπως επίσης και του Ζέφτε αλλά και το δίδυμο Κοσταντίνοφ-Σαρφό καθώς και ο πολυσύνθετος Ντάλσιο ήταν ιδιαίτερα καλοί. Απρόσμενα καλός στο διάστημα που αγωνίστηκα ήταν και ο Φετφατζίδης
Σημειώστε και την άψογη λειτουργία του κεντρικού αμυντικού διδύμου με τους Τσεπάκ και Πέτροβιτς
4. Το τελικό αποτέλεσμα, ήταν αναμφίβολα ότι πιο θετικό, (αφού η ομάδα είναι στην 1η θέση) καθώς επίσης και το νέο μηδέν παθητικό στην εστία του Μπέλετς.
Βγήκαν όμως και κάποια αρνητικά. Ορισμένα από τα οποία είναι ανεπιθύμητα για τη συνέχεια.
1. Η 3η κίτρινη κάρτα των Κοσταντίνοφ και ειδικά του Πέτροβιτς. Ο Σέρβος είναι πολύτιμη μονάδα και μαζί με το Βούλγαρο θα απουσιάσουν στο επόμενο ματς με την Καρμιώτισσα αφού μετά το ματς αυτό ακολουθούν τρία σερί ντέρμπι με ΑΕΚ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Άρη (εκτός). Άρα θα δηλωθούν να εκτίσουν την ποινή τους στον επόμενο αγώνα.
2. Η αδυναμία που έδειξε για ακόμα μία φορά ο Κβιλιτάια να σκοράρει παρά το γεγονός ότι βρήκε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Το ΑΠΟΕΛ, έχει ανάγκη τον καλό Κβιλιτάια και όσο πιο γρήγορα επιστρέψει θα είναι ότι πιο θετικό για όλη την ομάδα.