Ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί και την εφετινή σεζόν τα υψηλά οικονομικά κίνητρα των παικτών του Παναθηναϊκού με έξτρα πριμ στις τετράδες νικών στο πρωτάθλημα κι όχι μόνο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SPORT24, ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να πριμοδοτήσει (μέσω του εσωτερικού κανονισμού) και την εφετινή σεζόν τις τετράδες νικών του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Κάτι που ξεκίνησε ουσιαστικά από πέρσι με τα μπόνους των 200.000 ευρώ, όποτε οι πράσινοι συμπλήρωναν τετράδα αγώνων, ενώ θα διατηρηθεί και το δεύτερο μπόνους των 100.000 ευρώ, όταν οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” θα “γράφουν” 10 βαθμούς σε αντίστοιχο αριθμό παιχνιδιών (δηλαδή 3 νίκες και μία ισοπαλία).

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κατέβαλλε συνολικά ένα ποσό που άγγιξε το 1,8 εκατ. ευρώ σε έξτρα μπόνους προς τους παίκτες της ομάδας, ανάλογα με τις επιδόσεις τους και τη συγκομιδή των βαθμών σε κάθε τέσσερα ματς.

Μέσα σ’ αυτά τα πριμ βεβαίως, υπήρξαν και επιπλέον μπόνους που πληρώθηκαν μετά από ζευγάρια συγκεκριμένων αγώνων, όπως έγινε στα περσινά playoffs της Super League, όπου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μοιράστηκαν 500.000 ευρώ για τις δύο σερί νίκες κόντρα στον Άρη (1-0 στο “Βικελίδης”) και στον Ολυμπιακό (2-0 στη Λεωφόρο).

Τα παραπάνω χρήματα μάλιστα, αφορούν έξτρα πριμοδοτήσεις, δηλαδή, ανεξάρτητες από τα μπόνους που μπορεί να έχει κάθε παίκτης στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει για συμμετοχές, στόχους κ.ο.κ.

Η ίδια πολιτική θα διατηρηθεί και την εφετινή σεζόν, φανερώνοντας την “κάψα” που υπάρχει και στα… υψηλά κλιμάκια της “πράσινης” ΠΑΕ, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει φέτος στο πρωτάθλημα και να πάει ως το τέλος του δρόμου, προσφέροντας έξτρα κίνητρα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πέρα απ’ τις τετράδες των αγώνων, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν στην πορεία κι έξτρα πριμ σε ενδεχόμενες νίκες στα μεγάλα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίστοιχα μπόνους θα προβλεφθούν στην πορεία και στα παιχνίδια του “τριφυλλιού” στους ομίλους του Europa League.