Νέα πρόσωπα αναμένεται να περιλαμβάνει η ενδεκάδα της Ομόνοιας, στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Η εικόνα της ομάδας και συνάμα η προβληματική αγωνιστική παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών, αναγκάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή, να… ανακατέψει την τράπουλα και να προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις.
Λανγκ, Λέζιακς, Κασάμα, Λοΐζου και Κακουλλής, είναι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού και δεν θα είναι έκπληξη αν τους δούμε στην ενδεκάδα.
Στα θετικά η συμπερίληψη του Φράνσον στην αποστολή, για πρώτη φορά, ενώ παραμένουν εκτός οι Παναγιώτου και Ψάλτης.
ΔΑΝΕΙΚΟΙ: Να σημειωθεί ότι ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΜΕΑΠ, ομάδα στην οποία είναι πιθανό να παραχωρηθούν τρεις ποδοσφαιριστές. Τίτος Προκοπίου και Ανδρέας Χρίστου, ήταν μάλιστα στην ενδεκάδα της ΜΕΑΠ στο φιλικό με τον Κορμακίτη, ενώ ο Σαϊντού Αλιούμ (ακόμη δεν έχει υπογράψει στο «τριφύλλι»), αγωνίστηκε στο Β’ ημίχρονο.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Φαίνεται να υπάρχει κάποια κινητοποίηση, για περαιτέρω ενίσχυση και μάλιστα με παραπάνω από δυο μεταγραφές. Οι επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να φέρουν εξελίξεις.