Μετά την πανηγυρική βραδιά της Τρίτης με την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ σήμερα οι οπαδοί της ομάδας έχουν σημείο συνάντησης το αεροδρόμιο. Το βράδυ αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του τριφυλλιού αλλά και η άφιξη του νέου παίκτη της ομάδας, του Γουίλιαν Αράο.

Οι παίκτες του τριφυλλιού που έμειναν το βράδυ στη Γαλλία θα κάνουν σήμερα το πρωί εκεί την αποθεραπεία τους και θα αναχωρήσουν αργότερα για την επιστροφή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άφιξη της αποστολής εκτιμάται γύρω στις 20:00 το βράδυ στο αεροδρόμιο εκεί που αναμένεται να την περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και το τεχνικό της επιτελείο.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 22:30, από την Κωνσταντινούπολη προσγειώνεται η πτήση στην οποία θα βρίσκεται μέσα ο Γουίλιαν Αράο, το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη Φενέρμπαχτσέ θα έρθει σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.