Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τους «κόκκινους διαβόλους» που ελπίζουν στην κατάκτηση του κυπέλλου για να πάρουν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου.

Έτσι, ο Πορτογάλος άσος θέλησε να απευθυνθεί στους οπαδούς της ομάδας του.

«Λατρεύω να αγωνίζομαι στο Ολντ Τράφορντ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Δεν θέλω να φύγω. Αυτό ήταν πάντα το απόλυτο όνειρό μου.

Απλά θέλω οι προσδοκίες μου να ταιριάζουν με τις προσδοκίες του συλλόγου. Αν πάτε να μιλήσετε με οποιονδήποτε οπαδό, θα σας πουν το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στο Champions League. Θέλουμε να είμαστε σε τελικούς κυπέλλου. Αυτό είναι το πρότυπο. Αυτό θέλω. Αυτό αξίζει σε όλους σας.

Θέλω απλώς να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Θέλω να είμαι εδώ. Η οικογένειά μου θέλει να είναι εδώ» αναφέρει ο Μπρούνο Φερνάντες και συνεχίζει:

«Μετά από αυτή τη δύσκολη σεζόν, είναι δική μου ευθύνη να δώσω περισσότερα. Ξεκινάει από εμένα. Και ξεκινάει από αύριο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι με τη Σίτι και να προχωρήσουμε μπροστά.

Έτσι, στα παιδιά μου και στους υπόλοιπους οπαδούς της Γιουνάιτεντ σε όλο τον κόσμο, θέλω απλά να πω: Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο. Ξέρω ότι δεν είμασταν στο επίπεδό μας. Αλλά βρισκόμαστε στο δρόμο για το Γουέμπλεϊ. Υποστηρίξτε μας άλλη μια φορά».