Ο Βίκτορ Οσιμέν έχει τονίσει από καιρό πως έχει πάρει την απόφασή του. Και αυτή φαίνεται πως δεν θα είναι να συνεχίσει στη Νάπολι. Η Πρέμιερ Λιγκ τον καλεί, εκείνος θέλει το βήμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα και η πρωτεύουσα φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του. Μόνο που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει το δίλλημα: «Άρσεναλ ή Τσέλσι»…
Ο Νιγηριανός επιθετικός την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ήταν εκ των ηρώων της Νάπολι στην επιστροφή στο θρόνο του ιταλικού πρωταθλήματος μετά την εποχή του Μαραντόνα.
Λατρεύτηκε, αγάπησε την ομάδα, την πόλη και τους οπαδούς, τ’ όνομά του ηχούσε δυνατά στις εξέδρες του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όμως, η φετινή σεζόν δεν ήταν σε καμία περίπτωση τέτοια που θα άρμοζε σε μια πρωταθλήτρια ομάδα.
Οι «παρτενοπέι» κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα απόδοσης και ο Οσιμέν δείχνει πως θέλει να κλείσει τον κύκλο του εκεί. Από τον περασμένο Ιανουάριο έχει διαμηνύσει πως έχει ήδη πάρει την απόφαση για το μέλλον του, έχει ξεκαθαρίσει πως ελκύεται από την Πρέμιερ Λιγκ και η φημολογία είναι τέτοια που τον τοποθετεί στις λίστες των Άρσεναλ και Τσέλσι.
Το TeamTalk έκανε λόγο για προβάδισμα των «μπλε», αλλά υπάρχουν κι εκείνα τα σενάρια που τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δελεάζεται από το πρότζεκτ του Αρτέτα στους «κανονιέρηδες» και τη διατήρηση μιας ομάδας που θα φτάσει να γίνει Πρωταθλήτρια…