Οχτώ επίσημους αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής το ΑΠΟΕΛ. Έξι στην Ευρώπη και δύο στο πρωτάθλημα. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία αγώνων, μόλις δύο ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο αγωνιζόμενοι ως βασικοί. Ο Βιντ Μπέλετς και ο Ντάλσιο.
Ο Σλοβένος τερματοφύλακας είναι η βασική επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο μέσος από τη Γουινέα Μπισάου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σωφρόνη Αυγουστή, καλύπτοντας όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ υπήρχαν και παιχνίδια που αγωνίστηκε και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι Σαρφό και Βιγιαφάνες θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνονται οι επιλογές για τη μεσαία γραμμή.
Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Ντάλσιο, Σατσιάς και Βιγιαφάνες είναι οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού για τον αγώνα του Σαββάτου. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τότε θα δούμε τον Ντάλσιο να καταγράφει την ένατη παρουσία στο ισάριθμα σχήμα σε ισάριθμα παιχνίδια. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει για πρώτη φορά εκτός αρχικών επιλογών.