Στην  ΑΕΛ θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν απομείνει, θα χρησιμοποιηθούν στο να δοθεί χρόνος σε όλο το ρόστερ και κυρίως στα πιο νεαρά μέλη της ομάδας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι αδιάφορη αγωνιστικά, κάτι που έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Από εκεί και μπρος, με τις φετινές διοργανώσεις να ολοκληρώνονται τέλη Μαΐου και με την ομάδα να μην έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στην ΑΕΛ διαθέτουν αρκετό χρόνο για να βάλουν τα πράγματα κάτω και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας που θα έχει σημασία είναι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και μετά όπως όλα δείχνουν θα παρθούν οι αποφάσεις.
Ο κόσμος είναι λογικό να είναι ανυπόμονος και να περιμένει εξελίξεις.  Η φημολογία καλά κρατεί από υποψήφιους παίκτες και προπονητές, όμως στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάτι και δεν υπάρχει και κανένας λόγος βιασύνης από πλευράς διοίκησης.
Τα δεδομένα όσον αφορά ποδοσφαιριστές είναι ότι οι Ριέρα και Αντωνίου αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ανδρέα Μακρή.
Από εκεί και πέρα, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ και ούτε έχει παρθεί απόφαση για τον προπονητή. Θα ήταν τουλάχιστον και ασέβεια προς τον Σάββα Παντελίδη από την στιγμή που εργάζεται ακόμη στην ΑΕΛ, να βλέπει και ο ίδιος καθημερινά στο ρεπορτάζ να παρελαύνουν υποψήφια ονόματα προπονητών.
Ο Ελλαδίτης προπονητής με αυτά που έκανε μέχρι τώρα έχει δείξει και καλά στοιχεία και πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν περαιτέρω.

Αριστείδου Μιχαήλ