Αδίκησε πολλές φορές τον εαυτό της. Κάποιες φορές ήταν άτυχη, κάποιες άλλες «αυτοκτόνησε». Ότι και να έγινε όμως, η Ανόρθωση, μετά την ήττα του Απόλλωνα, μπορεί  να μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Αυτό που δεν αλλάζει είναι το ακόλουθο: όλα παίζονται στα επόμενα δύο ματς της «κυρίας». Βρίσκεται στο -7 από τους γαλάζιους, αν νικήσει την ΑΕΚ στην «Αρένα» πάει στο -4 και μετά υποδέχεται τον Απόλλωνα στο «ΠΑΠ»!
Κάπως έτσι, με απλά μαθηματικά, η Ανόρθωση, μπορεί να μειώσει στο -1 από την κορυφή με το τέλος της 7ης αγωνιστικής. «Κλωτσάς» τέτοια ευκαιρία; Αυτό θα το δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια στο γήπεδο. Η απάντηση στο «τι πρέπει να κάνει», νομίζω είναι αυτονόητη και δεν χρειάζεται ν’ ανοίξουμε κουβέντα γι’ αυτήν. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δείξει πως είναι ικανή να παλέψει ακόμη για αυτό το πρωτάθλημα.
Το μυαλό πολλών πάει στο  που θα βρισκόταν και τι θα γινόταν ΑΝ η Ανόρθωση είχε αρπάξει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Με τα «αν» όμως, ιστορία δεν γράφεται. Τώρα καλείται να αποδείξει ότι είναι ακόμη… ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Θράσος Δημητρίου