Με εμφάνιση ανάλογη με αυτήν του περασμένου Σαββάτου η Ανόρθωση θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά όλοι στο στρατόπεδο της «Κυρίας» γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ματς της Τετάρτης θα είναι πολύ διαφορετικό.
Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του επαναληπτικού με το ΑΠΟΕΛ και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα που δημιουργήθηκαν από το πρώτο παιχνίδι.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα. Η Ανόρθωση θα πάει στο νέο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ ε ακριβώς τα ίδια αγωνιστικά δεδομένα με αυτά του περασμένου Σαββάτου και στόχο το ίδιο αποτέλεσμα.
Ο Μάριος Αντωνιάδης είναι η μοναδική σίγουρη απουσία, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Ιωάννου, με τον Τιμούρ να μην αναμένεται να κάνει και πολλές αλλαγές.
Και γιατί να το κάνει άλλωστε από την στιγμή που η ομάδα του… άγγιξε το τέλειο στο ματς πρωταθλήματος.
Μπορεί ο Τιμούρ πολλές φορές να μας επεφύλασσε εκπλήξεις αλλά η απόδοση της ομάδας το περασμένο Σάββατο δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια για να αλλάξει πράγματα.
Τον πρώτο λόγο για την 11άδα έχουν οι ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στο ματς πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ.
Δηλαδή μια 11άδα με τους: Λόρια, Κορρέα, Ρισβάνη, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματά, Χουσμπάουερ, Ουάρντα, Χριστοφή, Χριστοδουλόπουλο και Νοβότνι.

Χρίστος Χρίστου