Για τις επίμαχες φάσεις στον αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΕΛΑνόρθωση μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης.
«Γενικά εγώ φοβάμαι τα επόμενα. Δεν είναι μόνο ο διαιτητής που προκαλεί ένταση. Είναι και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Προδικάζουν για το επόμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν 1-2 φάουλ που θα μπορούσε να δείξει κάποιες κίτρινες», το πρώτο του σχόλιο.

-Για το φάουλ που επετεύχθη ακολούθως το γκολ της Ανόρθωσης: Πράγματι άνοιξε το χέρι του ο Κβιλιτάια και χτύπησε στο πρόσωπο τον παίκτη της Ανόρθωσης. Είναι κακή χρήση χεριού και είναι κίτρινη κάρτα. Αν ήταν σαν… όπλο, τότε και μόνο είναι κόκκινη».

-Για τον πανηγυρισμό του Κβιλιτάια: «Είχε ήδη κίτρινη κάρτα. Τέτοιοι πανηγυρισμοί απαγορεύονται, είναι πρόκληση. Η οδηγία είναι να μην πανηγυρίζουν μπροστά στους οπαδούς. Είναι κίτρινη κάρτα για πρόκληση και θα ήταν η δεύτερη. Το VAR δεν μπορεί να επέμβει για κίτρινη αλλά μόνο για απευθείας κόκκινη κάρτα».

-Για χέρι του Σάβιτς σε πέσιμο στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει παράβαση».

-Για το ότι δεν άφησε πλεονέκτημα στην φάση με τον Μιχάλη Ιωάννου: «Είναι το πιο τραγικό λάθος του διαιτητή. Εκεί κρίνεις και το επίπεδο του διαιτητή. Το πλεονέκτημα θεωρείται το… αλατοπίπερο. Αν κάνεια λάθος θα σε κάψει σαν το πιπέρι. Στο κέντρο του γηπέδου γίνεται φάουλ στον Ουάρντα, στα δύο μέτρα ήταν άλλος παίκτης της Ανόρθωσης, πήγε σ’ αυτόν η μπάλα και έβγαλε μπαλιά βγάζοντας μόνο του τον Ιωάννου και βλέπουμε τον διαιτητή να υποδεικνύει παράβαση και κίτρινη στον Πέδρο. Είχε καθαρό οπτικό πεδίο, είναι μετρημένοι οι παίκτες που φαίνονται».

-Μια φάση σε πτώση του Σαρφό σε μαρκάρισμα του Κορέια: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση, από δύο ριπλέι δεν ήταν ξεκάθαρο, φαίνεται ότι ο αμυντικός παίζει την μπάλα».