Ο Νεόφυτος Λάρκου στο… αντίο του από την Ομόνοια έκανε λόγο για τις πολλές και δύσκολες προκλήσεις που έζησε στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Αυτές οι προκλήσεις μεταφέρονται για την ώρα στον πιο στενό του συνεργάτη μέχρι και πριν από δύο μέρες Σίμο Ταραπουλούζη ο οποίος μαζί με τον Μπεργκ θα είναι οι δύο άνθρωποι που θα αποτελούν την ομάδα προγραμματισμού.
Είναι σημαντική η παρουσία του Ταραπουλούζη για την επόμενη μέρα και την… διάδοχο κατάσταση καθώς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει ακριβώς όσα γνώριζε και ο Λάρκου αλλά και ο προπονητής και αυτό δεν θα επηρεάσει την ομαλότητα στο κομμάτι αυτό.
Μάλιστα όπως και σε κάθε προπόνηση έτσι και σε αυτήν της Παρασκευής έδωσε το παρόν του ο Σίμος με την διαφορά ότι ήταν η πρώτη μέρα χωρίς τον Λάρκου (ήταν παρόν την Πέμπτη και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό).
Είναι σημαντική η επόμενη μέρα στην Ομόνοια καθώς αποχώρησε ένας άνθρωπος του οποίου η παρουσία στην ομάδα συνοδεύτηκε με μεγάλες επιτυχίες, είναι αγαπητός στον κόσμο για αυτό ακριβώς τον λόγο και επιβάλλεται οι επιτυχίες να έχουν συνέχεια αλλιώς οι ευθύνες που θα αποδοθούν στην διοίκηση από τον κόσμο σε περίπτωση αποτυχίας μοιραία θα είναι μεγαλύτερες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στην απουσία των διεθνών και με τον Μποτεάκ να ανεβάζει ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή τους έχει δοθεί ρεπό ξεκούρασης. Θα επιστρέψουν την Δευτέρα για να μπουν σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη στις 21 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/12/mpergk-larkoy-mazi-sto-pap-fotos/