Είναι δύσκολο, δεν είναι ακατόρθωτο, να αλλάξει η μοίρα της φετινής ομάδας. Αυτή την άποψη, έχουν στον Αρχάγγελο και την στηρίζουν στο αγωνιστικό…ξύπνημα που είδαν με την Ανόρθωση.
Αναμφίβολα, είχε τα καλύτερα της αγωνιστικά διαστήματα και παρά την απογοήτευση που δεν συνδυάστηκε, ούτε και με ένα βαθμό, υπάρχει διάθεση, όχι απλά να στηριχθεί αλλά να γίνει ότι είναι δυνατόν για να υποστηριχθεί η προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να αλλάξει και να γυρίσει το σκηνικό.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, είναι με τη σειρά τους πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές θα διαμορφώσουν νέο σκηνικό στη συνέχεια, αρχίζοντας από τον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.
Πιστεύουν ότι υπάρχει μεν βαθμολογικό μειονέκτημα, το οποίο αυτή την στιγμή, είναι μεγάλο, αλλά τίποτε ακόμα δεν χάθηκε.
Ο πρόεδρος και οι άλλοι της διοίκησης, έμειναν σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών και θέλουν να πιστεύουν πως στη συνέχεια θα μεγαλώσουν και τα χρονικά σημεία της καλής απόδοσης.
Στηρίζουν πολλά, στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης από το Λεωνίδα Παπαδάκη, ο οποίος εξαρχής ενημέρωσε ότι μετά τη διακοπή Οκτωβρίου, θα είναι πολύ καλύτερη η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.
Συνάμα, επιστρέφουν και άλλοι παίκτες σταδιακά. Έπαιξε ο Γιώργος Εφραίμ σαν αλλαγή, είχε φουλ 90λεπτο ο Κβιλιτάια και αναμένεται με τον Εθνικό Άχνας, εκτός από τον Οκριασβίλι, να είναι έτοιμος και ο Ντε Βινσέντι.
Εξυπακούεται βέβαια, ότι χρειάζεται να διορθώσει κάποια βασικά πράγματα ο Σωφρόνης με αποκορύφωμα τα συνεχόμενα ατομικά λάθη.
Με τον Απόλλων, το 1-1 έγινε όταν ο Σάντος έστρωσε την μπάλα στο Ζράντι, με την Ανόρθωση επίσης το 1-1 έγινε μετά που ο Λουντέμο έστρωσε την μπάλα στον Αρτυματά.
Χάθηκε επίσης το ματς με τον Ολυμπιακό, από καθαρή ολιγωρία των παικτών και είναι κάποια πράγματα, τα οποία είναι υποχρεωμένος να διορθώσει ο προπονητής με την αρωγή βέβαια των παικτών.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Στο μεταξύ, ο απόηχος των διαιτητικών αποφάσεων του αγώνα με την Ανόρθωση, έφερε τον Πρόδρομος Πετρίδη και τη διοίκηση γενικότερα σε θέση τέτοια, ώστε να προβεί σε παραστάσεις προς την ΚΟΠ.
Έγιναν τα παράπονα απευθείας στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και θα δοθεί συνέχεια στη συνέλευση της Τρίτης.

Μιχάλης Παπαγεωργίου